Hildering Go!Paint

Innovation in decoration

Welkom bij Go!Paint. Als je op zoek bent naar gereedschappen om de schilderklus sneller, beter en schoner uit te voeren dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken innovatieve tools voor de vakschilder, die hem helpen in zijn dagelijks werk. Bijvoorbeeld om verfkwasten en verfrollers snel schoon te maken en te bewaren, om verf beter te verwerken als deze te dik is, om verf uit het verfblik te gieten zonder verlies of om muurverf aan te brengen vanuit de meest stabiele verfemmer die er is.

Voorbereiding

Schilderen

Kwasten en rollers onderhoud


Go!Paint

Voor schilders, door schilders

Wij ontwikkelen, produceren en verkopen deze gereedschappen zelf. Speciaal voor jou, de professionele schilder. De ideeën hiervoor komen meestal van je collega’s uit de schilderbranche. Zij komen met hun uitdagingen en oplossingen naar ons toe en ons ontwikkelteam pakt dit verder op en maakt er bruikbare schildershulpmiddelen van.

Kwaliteit volgens Go!Paint

Onze producten moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen, wij vinden dat ze:

  1. Tijdbesparend moeten zijn voor de vakman.
  2. De kwaliteit van het schilderwerk moeten verhogen.
  3. Veiliger voor mens en milieu moeten zijn dan andere oplossingen.

Ons startpunt is dat het product de professionele schilder gaat helpen om verfproblemen en schilderproblemen op te lossen. Daarom voeren we een unieke mix aan gepatenteerd en anderszins beschermd schilders gereedschap. Wij besteden veel tijd aan onderzoek, ontwikkeling, testen en opnieuw testen. Onze samenwerking met professionele schilders, testers en technici van internationale en gerenommeerde verfmerken is voor ons van groot belang. Want juist daardoor zijn we in staat om de juiste input verzamelen en om onze producten op alle fronten GOED te maken.

Over Go!Paint

We zijn een Nederlands bedrijf, opgericht in 1958 en nagenoeg alles wordt geproduceerd in Nederland. Alle kennis die de Nederlandse schilders en Nederlandse verfindustrie samen hebben ontwikkeld komen tot uitdrukking in onze ontwikkelingen. En vanuit Nederland trekken we de wijde wereld in. Europa natuurlijk, maar ook ver daarbuiten, bijvoorbeeld USA en Australië. Go!Paint schildertools worden aanbevolen en gebruikt door jouw collega’s, maar ook door de testers en demonstrateurs van o.a. PPG (Sigma), Akzo (Sikkens) en Dulux.

Go!Paint schildershulpmiddelen voor de professionele schilder ≡ Hildering Go!Paint