Hildering Packaging

Specialist in blikverpakkingen

Conische verfblikken zonder spanring
Conische verfblikken
zonder spanring

Hildering Packaging voert in haar assortiment een reeks innovatieve kwalitatieve conische blikverpakkingen waarbij het deksel gesloten wordt zonder spanring, én waarbij het deksel herhaaldelijk gemakkelijk geopend en gesloten kan worden. Het sluiten gebeurt met een eenvoudige aandrukbeweging van de aandrukplaat.
In deze range blik verpakkingen kunnen wij u het tulpblik of de Safesnap blikverpakking adviseren. Bij al deze verfblikken is het deksel snel en gemakkelijk te openen zonder gebruik van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld openers. De eindgebruiker en de operators van de kleurenmengmachines, ervaren met tevredenheid het gemak van deze sluitingen. Kortom veel gebruiksgemak, zonder kwaliteitsverlies.

Voordelen van een conische blikverpakking zonder spanring:

Geen opener nodig om te openen
Geen opener nodig
om deksel te openen
  • Geen gereedschap nodig om te openen of te sluiten
  • Snelheid van (her)sluiten, geen spanring nodig
  • Optimale bescherming van vulgoed

Perfect in elkaar te stapelen
Perfect in elkaar te stapelen

Conische blikverpakkingen hebben geen binnenranden en zijn daardoor volledig te legen, perfect stapelbaar en indien leeg, optimaal in elkaar te stapelen.

Tulpblikken

Tulpblikken
Tulpblikken

Het tulpblik is een zeer aantrekkelijk geprijsde variant van een conische blikverpakking zonder spanring. Deze blikverpakking:

  • Sluit met één simpele aandrukbeweging.
  • Heeft een gemakkelijk en snel te openen deksel zonder kwaliteitsverlies van de verf.
  • Heeft UN keur in combinatie met een kunststof ring.
  • Dezelfde diameter in meerder inhoudsmaten waardoor 1 deksel volstaat.
  • Is leverbaar in zowel blank als inwendig gecoat voor watergedragen verfsystemen.
  • Is attractief te bedrukken middels zowel digitale druktechniek (in kleine oplages) als offset.

Het unieke van het deksel van het tulpblik is dat het zich feitelijk vast zet in een soort tulp ring aan de binnenzijde van de romp. Het deksel is daardoor stevig en kan heel eenvoudig aangedrukt worden om het blik af te sluiten.

Tulpblikken
Tulpblikken

Safesnap

Safesnap
Safesnap sluiting

Bij de Safesnap sluit het deksel op de speciale (omhoog gezette) vorm van de romp. Het deksel sluit luchtdicht en is gemakkelijk te hersluiten. De Safesnap wordt momenteel door gebruikers van het kleurmengsysteem ingezet. Dit geeft aan dat de verpakking gebruikersvriendelijk en robuust is (in schudmachine). De Safesnap kan inwendig gecoat geleverd worden voor watergedragen verfsystemen. Verkrijgbaar in de inhoudsmaten 10 en 12 liter (diameter 230 mm), desgewenst met een inwendige coating.

Conische verfblikken zonder spanring ≡ Hildering Packaging