Hildering Innovations

Voor de verf- en chemische industrie

Hildering Shacan
Hildering Shacan

Vanuit de verfmarkt is er steeds meer behoefte aan een herkenbare en meer opvallende verpakking. Met de SHACAN, oftewel 'shaped can', speelt Hildering Packaging BV hierop in en heeft een blikverpakking ontwikkeld om te laten zien dat vormen van verfverpakkingen niet langer gebonden zijn aan de traditionele ronde vorm. De SHACAN is de perfecte verpakking om uw product in een verrassende vorm, onderscheidend in de markt te zetten.

Assortiment

Shacan vierkante vorm
Shacan vierkante vorm

Er zijn al enkele standaard ronde vormen voor de SHACAN, waarbij de shape van de body het gebruiksgemak bevordert en het merk versterkt. Uniek is dat het mogelijk is om uw eigen vorm aan de verpakking te geven tegen verrassend lage toolingkosten.

De SHACAN blikverpakking wordt eerst op conventionele wijze in cilindrische vorm geproduceerd waarna deze middels luchtdruk in de door uw gewenste vorm wordt geperst. ‘Shaping’ is momenteel mogelijk in de inhoudsmaten vanaf 500 ml t/m 750 ml. Andere inhoudsmaten zijn in voorbereiding.

Bedrukken

Bedrukte deksels
Bedrukte deksels

De SHACAN is te bedrukken middels offset of digitale druktechniek. De digitale druk maakt het mogelijk om uw eigen ontworpen verpakking in kleinere aantallen te realiseren. Voor een optimale communicatie, is naast de verpakking ook het deksel te bedrukken (zie ook onze brochure Colorcan). Het deksel is het conventionele deksel (diameter 99 mm), dus het afvulproces is onveranderd. De SHACAN is 100% recyclable.

Co-makership

Shacan
Shacan blikverpakking

Het is onze missie om een blikverpakking te ontwikkelen welke aan de eisen van elke gebruiker van verfverpakkingen voldoet. Co-makership of een andere vorm van samenwerking, is hierin mogelijk. Het doel is om de verfverpakking dusdanig te evalueren, dat aan de goede eigenschappen die het reeds bezit, extra voordelen te koppelen. Daarbij is de kennis van onze relaties en de eindgebruikers onmisbaar.

Wij willen graag weten, wat uw wensen zijn en nodigen u om ons uw uitdagingen voor te leggen, ideeën met ons te delen etc., wat zal leiden tot de verfverpakking van de 21e eeuw.

Hildering Shacan

Download brochure

Download de Hildering Shacan productbrochure
Shacan, the form creates your brand ≡ Hildering Innovations