Hildering Packaging

Industrial Packaging

Hildering Colorcan
Colorcan

Enkele jaren geleden hebben wij het COLORCAN-concept ontwikkeld (zie ook de pagina COLORCAN). Met dit concept is een full colour blikverpakking ook mogelijk in kleine oplages. Met COLORCAN kunt u uw boodschap professioneel en kleurrijk vertellen aan uw klant, waarbij uw aantallen voor ons geen belemmering vormen. Voor een aantrekkelijke full colour verpakking, met of zonder eigen ontwerp, kunt u binnen de COLORCAN-lijn onder andere kiezen voor een verpakking met een full colour label.

Etiketteren

Het etiketteren van COLORCAN is een andere manier van ‘branden’. In Engeland en Duitsland gebruiken wij deze manier van etiketteren al veel voor klanten. In de Benelux zien we de vraag nu ook toenemen. Juist door onze uiterst precieze labeltechniek, is het nagenoeg niet te onderscheiden van bedrukte blikverpakkingen. De etiketten kunnen reeds in kleine oplages bedrukt worden.

Hildering Colorcan 7 kleuren druk
Colorcan in 7-kleuren druk

Met maximaal 7 kleuren, kan elke kleur geproduceerd worden binnen deze range, inclusief goud en zilver. Deze COLORCAN kan ook geproduceerd worden met een transparant label, waarbij de unieke zilveren kleur van uw blikverpakking er doorheen schijnt. Uw ontwerp kan geproduceerd worden met een glans of mat. Het eindresultaat is vergelijkbaar aan offset drukken.

Met COLORCAN kunt u zelfs uw bestaande gedecoreerde voorraad opnieuw labellen en vermijdt u overtollige voorraad. COLORCAN met een full colour label is mogelijk bij cilindrische blikverpakkingen met inhoudsmaten 125 ml t/m 5 liter.

Etiketteren