Hildering Packaging

Industrial Packaging

Colorcan Printservice
Colorcan Printservice

Door de cilindrische vorm van de blikken, kunnen de etiketten de romp van de blikverpakking volledig bedekken. Dit is de meest gebruikte methode. Het is natuurlijk ook mogelijk om met een kleiner etiket te werken, Bijvoorbeeld, wanneer u een ondergrond heeft die u (gedeeltelijk) tevoorschijn wilt laten komen. Dit kan zijn een transparant deel (zie foto handjes) of wanneer u een bedrukte blikverpakking heeft, met een generiek (moeder) decor, waar de gedeeltelijke etiketten het onderscheid maken naar bijvoorbeeld uw mateffect verf of hoogglans verf.

Onze etiketten worden via flexo druktechniek bedrukt, of de digitale druktechniek (kleinere aantallen). De etiketten kunnen zijn van kunststof (PP) of papier. De effecten die gehaald kunnen worden, zijn zeer uiteenlopend. Zilvereffect, goudeffect, mat, glanzend of transparant zijn o.a. mogelijk. Het aantal kleuren is in principe onbeperkt.

Colorcan Etiketteren

Cilindrische blikverpakkingen zijn te etiketteren in letterlijk elk gewenst aantal. We hebben echter aan de hand van kostprijscalculatie toch een minimaal aantal per inhoudsmaat gemaakt, waarbij wij adviseren om dit aantal als ondergrens aan te houden.

De lasnaad kan volledig vrijgelaten, worden, zodat het etiket het dichtst de uitstraling van een (direct) bedrukte blikverpakking benadert. Dan wel kan het etiket overlappend zijn, zodat de lasnaad niet zichtbaar is.

Wanneer het blik een hengseldop heeft, kunnen we het etiket met U vorm om het hengseldop aanbrengen, of we kunnen een gat stansen in het etiket en die rondom het hengseldop plaatsen. Bij metalen hengsels, zullen we per definitie meer ruimte moeten openlaten dan bij kunststof hengsels (waar we bijna tot volledig onder het hengsel kunnen etiketteren).

Etiketteren, per decor:

Inhouds­maatMin. aantalVolledig etiketHengsel
100 ml t/m 750 mlca. 300 stuksjanee
1 literca. 250 stuksjanee
2 liter t/m 5 literca. 250 stuksjamogelijk
Etiketteren van cilindrische blikverpakkingen ≡ Hildering Packaging