Hildering Packaging

Industrial Packaging

Colorcan Printservice

Door de conische vorm van de blikken, kunnen de etiketten de romp van de blikverpakking niet volledig bedekken. Wij kunnen in 1 beweging aan voor- en achterzijde 2 (verschillende) etiketten aanbrengen. Dit kan op een neutrale ondergrond, witlak of blank. Of wij brengen het etiket aan op een generiek (moeder) decor (bijvoorbeeld het logo met naam), waarbij op de etiketten bijvoorbeeld het type product en de GHS symbolen worden gedrukt.

De etiketten kunnen ca. 40% van de omtrek van de voorzijde en van de achterzijde afdekken en tot enkele centimeters van de onderzijde aangebracht worden. Het resultaat met warped etiketten (ook wel bananen etiketten) zijn aanmerkelijk beter, dus gebruiken wij deze standaard bij de conische blikverpakkingen.

Onze etiketten worden via de offset (flexo) druktechniek bedrukt, of de digitale druktechniek (kleinere aantallen). De etiketten kunnen zijn van kunststof (PP) of papier. De effecten die gehaald kunnen worden, zijn zeer uiteenlopend. Zilvereffect, goudeffect, mat, glanzend of transparant zijn o.a. mogelijk. Het aantal kleuren is in principe onbeperkt.

Conische blikverpakkingen zijn te etiketteren in letterlijk elk gewenst aantal. We hebben echter aan de hand van kostprijscalculatie toch een minimaal aantal per inhoudsmaat gemaakt, waarbij wij adviseren om dit aantal als ondergrens aan te houden.

Etiketteren:

Inhouds­maatMin. aantal/decorAantal etiketten
2,5 liter t/m 10 literca. 250 stuks1 of 2
12 liter t/m 30 literca. 250 stuks1 of 2
30 liter2.000niet mogelijk
Etiketteren van conische blikverpakkingen ≡ Hildering Packaging