Hildering Go!Paint

Innovation in decoration

Voor snelle reiniging van uw kwasten

Go!Paint Clean and Go

Milieuvriendelijk reinigen van kwasten

Hildering Clean and Go
Hildering Clean and Go

Met de opgang van watergedragen verven komen er steeds meer problemen voor met name kwasten aan het licht. Na verloop van tijd gaan kwasten bol staan doordat verfresten opdrogen in de haren van de kwast, wat slecht is voor het schilderwerk. Daarnaast wordt de kwast nog te vaak onder de kraan schoongemaakt. Omdat de kwasten niet goed schoon zijn te krijgen zijn, gooit men de kwasten sneller weg dan normaal. Met de gepatenteerde Clean and Go, ook bekend onder de naam het Drabbertje, zijn deze problemen verleden tijd. U bespaart geld en ontziet het milieu.

Werkwijze

Vullen met water of terpentine
Vullen met Brush Cleaner, water of terpentine
Kwasten uitdrukken
Kwasten uitdrukken
Spoeling indrogen
Spoeling indrogen
Filterzak verwijderen
Filterzak verwijderen
Residu afvoeren
Residu afvoeren

Door de kwastharen grondig over de metalen zeef te strijken, vallen zware verfdeeltjes uit de kwastharen. Uw kwasten zijn in minder dan 20 seconden schoon. Clean and Go is geschikt voor alle soorten kwasten.

Milieuvriendelijk: kwasten niet meer onder de kraan uitspoelen

Hildering Clean and Go - kwasten milieuvriendelijk reinigen
Kwasten milieuvriendelijk reinigen

Door Clean and Go te gebruiken is de milieubelasting minimaal. Immers, men hoeft de kwasten niet meer onder de kraan uit te spoelen of niet meer voortijdig weg te gooien. Het best is om, wanneer je met synthetische kwasten werkt, de Clean and Go te vullen met Go!Paint Brush Cleaner (voor watergedragen verfsystemen verdunnen met water).
Wanneer je schildert met varkensharen kwasten afhankelijk van verfsystemen de Clean and Go vullen met water of laagje terpentine. En wat zeer belangrijk is voor de schilder: de tijd die men kwijt is met schoonmaken is minimaal. Bij het uitspoelen onder de kraan komen er grote hoeveelheden verontreinigd spoelwater in het milieu terecht. De restanten van ons systeem, na maanden intensief gebruik, zijn een zakje met opgedroogde verfresten (drab) en redelijk schoon spoelwater!

Hildering Clean and Go opbouw
Clean and Go opbouw

Hildering Clean and Go compleet
Clean and Go compleet

Tip: Voor het langer dan een a twee dagen bewaren van kwasten: gebruik het Store and Go systeem. Hierin bewaart u kwasten weken en zelfs maanden goed afgesloten in de kwasten-gel.

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.


Go!Paint

Download leaflet

Clean and Go product leaflet

Download brochure

Download de Hildering Clean and Go productbrochure

Download poster

Clean and Go poster

Milieuvriendelijk

ECO friendly paint tool
ECO friendly
paint tool
Clean and Go - optimale kwastverzorging ≡ Hildering Go!Paint