Hildering Packaging

Specialist in blikverpakkingen

2-k verpakkingen

2­-componenten blikverpakkingen zijn ontwikkeld om twee (of meer) verschillende componenten tegelijk te verpakken en te vervoeren. De 2-componenten vulgoederen worden door de eindgebruiker met elkaar gemixed en moeten dus tegelijk en in de juiste verhouding bij de eindgebruiker beschikbaar zijn. Wanneer separate verpakkingen worden verstuurd, kan het voorkomen dat de applicateur/gebruiker niet aan de slag kan en dat is zeer ongewenst.

Uniek assortiment

Van oudsher beginnen de standaard 2-componenten blikverpakkingen bij inhoudsmaat 5 liter (A-component). Wij hebben daarom de Hildering 2-K Verbindingsring ontwikkeld, die conventionele blikverpakkingen vanaf 250 ml aan elkaar koppelt. Dit betekent dat wij 2-componenten blikverpakkingen kunnen aanbieden vanaf inhoudsmaat 250 ml oplopend tot 24 liter. Daarmee hebben wij een ongekend breed assortiment opgebouwd met verschillende oplossingen.

Drie systemen

Er zijn in feite drie oplossingen om de vulgoederen te verpakken en te versturen. Of de twee componenten worden door middel van een (metalen of kunststof) verbindingsring aan elkaar gekoppeld of de harderverpakking wordt als deksel gebruikt (geïntegreerd systeem). Het derde systeem voegt een ander type verpakking toe aan het blik, bijvoorbeeld een tube of een veel kleiner blikje.

Wanneer de blikverpakkingen aan elkaar gekoppeld worden, kunnen standaard blikverpakkingen ingezet worden. Bij geïntegreerde systemen is zeker de harder component een afwijkende verpakking die niet als losse verpakking kan worden ingezet.

Markten

Van oudsher worden 2 componenten blikverpakkingen ingezet in de bouwchemische industrie, maar steeds vaker ook in de verf- en lakkenindustrie.

Download brochure

Productbrochure 2k verpakkingen

Roestbescherming

Download brochure

Productbrochure 2k verbindingsring
2-komponenten blikverpakkingen tot 24 L ≡ Hildering Packaging