Hildering Packaging

Specialist in blikverpakkingen

Muurverfblikken
Muurverf blikverpakkingen

Steeds meer muurverven worden verpakt in blikverpakkingen. Dit omdat stabiliteit (palletbelading en vervoer over lange afstanden), schudmachinegedrag en luchtdichtheid (geen aanhechting van verf op het deksel) van blikverpakkingen voor het duurdere segment muurverven van steeds groter belang worden. Ook worden muurverven steeds vaker op kleur gemaakt onder de kleurmengmachine. Het openen en sluiten van de verpakking is dan zeer belangrijk. Blikverpakkingen zijn daarom in deze markt een ideale oplossing.

Onze muurverf blikverpakkingen hebben een grote opening, waardoor er met een roller en een rooster direct vanuit de verpakking geschilderd kan worden. Er zijn rechthoekige en ronde muurverf blik verpakkingen leverbaar.

Specificaties

Ronde blikverpakkingen voor muurverven

 • Inhoud 2,5, 3, 4, 5 en 6 L (deksel met spanring)
 • Inhoud 11 L en 16 L (tulpdeksel)
 • Optioneel met inwendige epoxy phenol of goudlak coating
 • Afgevuld stabiel stapelbaar
 • Geschikt voor schudmachines en kleurenmengsystemen
 • Digitaal en offset drukken mogelijk

Rechthoekig blikverpakkingen voor muurverven

 • Inhoud 2,5, 5 en 8 L (lipdeksel)

Can Decors

 • Inhoud 2,5, 3, 4, 5 en 6 L (deksel met spanring)
 • Inhoud 11 L en 16 L (tulpdeksel)
 • Optioneel met inwendige epoxy phenol of goudlak coating
 • Afgevuld stabiel stapelbaar
 • Geschikt voor schudmachines en kleurenmengsystemen
 • Digitaal en offset drukken mogelijk

De Can Decor blikverpakkingen zijn verkrijgbaar met deksel (spanring) in de inhoudsmaten 2 ½, 3, 4, 5 en 6 liter. Met tulpdeksel is de Can Decor op dit moment verkrijgbaar met inhoudsmaat 11 of 16 liter.

Rechthoekige muurverf blikverpakking

De verpakking van muurverven dient steeds meer onderscheidend te zijn en dat is mogelijk met onze rechthoekige verpakkingen. Deze blikverpakkingen zijn groot genoeg om zelfs met de breedste vachtroller te kunnen werken. Inwendig kunnen de verfblikken worden voorzien van een inwendige coating, zodat ook watergedragen muurverven uitstekend verpakt kunnen worden. Velvorming, wat bij kunststofverpakkingen voor kan komen, is door de blikverpakkingen verleden tijd.

Het deksel is snel en eenvoudig te sluiten door alle hoeken gelijkmatig aan te drukken. Het deksel is daarna eenvoudig te openen en te hersluiten. De muurverfbussen zijn goed nestbaar door een verdieping in het deksel.

Ook de decoratiemogelijkheden zijn ongekend groot ten opzichte van de traditionele muurverfverpakkingen. Met name door de nieuwste druktechnieken is deze rechthoekige blik verpakking een aanwinst in ons assortiment muurverf blikverpakkingen.

Het voordeel van de rechthoekige vorm is duidelijk: efficiënt om kunnen gaan met schapruimte en het op zeer grote vlakken kunnen bedrukken van de verpakking. Het rechthoekige muurverfblik wordt veel op de Franse markt ingezet.

Tulp bus: voor het topsegment muurverven

Tulpblik
Tulpblik voor muurverven

De meeste muurverven worden in kunststofemmers verpakt. Het onderscheid tussen de onderkant en de top van de muurverven is door de uniformiteit van verpakken vaak slecht te onderscheiden.

De tulp bus is een blikverpakking die aan alle eisen voldoet die een ieder aan het verpakken van muurverven stelt. Het deksel is stevig en kan eenvoudig aangedrukt worden. Feitelijk zet het deksel zich vast in een soort tulp ring aan de binnenzijde, maar is eenvoudig te openen en te sluiten zonder dat de kwaliteit van de sluiting slechter wordt.

De tulp bus is volledig te legen, zonder dat er restanten achterblijven. De verfverpakking is aan de onderzijde goud afgelakt (geen roestvorming)en het tulpdeksel is uitwendig witgelakt. Aan de binnenzijde kan een zeer goede coating aangebracht worden voor watergedragen verven.

De voordelen van het tulp blik zijn heel duidelijk: de verpakking kan zeer aansprekend bedrukt worden, de verpakking is stabiel en vele malen moeiteloos te openen en te sluiten, zonder dat er kwaliteitsverlies van de verf ontstaat.

Kortom, een verpakking die uw muurverven onderscheidend maakt en die van superieure kwaliteit is. De schilder is blij met uw product, want er treedt geen velvorming op en er vallen geen stukjes in de verf. De kleurmenger is blij, omdat zijn werk vanwege het goed te openen en te sluiten deksel en geen kleur meer onder de rand, makkelijker wordt.

Deze pail wordt momenteel vooral ingezet in het duurdere segment muurverven (watergedragen en synthetisch) in zowel Engeland als Scandinavië.

Download brochure

Productbrochure Can Decors
Muurverf blikverpakkingen tot 16 L ≡ Hildering Packaging