Hildering Innovations

Voor de verf- en chemische industrie

Can Decors
Can Decors verpakkingslijn

Can Decors is een verpakkingslijn speciaal ontwikkeld voor het topsegment decoratieve verven en lakken. Met deze hoogwaardige blikverpakkingen onderscheidt u zich in het schap. De verpakking is attractief (ook digitaal) te bedrukken, waardoor u uw product optimaal kunt vermarkten en uw boodschap kleurrijk kunt communiceren. Decoratieve verven en lakken, de kleurmakers bij uitstek, passen dus bijzonder goed in de kwalitatieve Can Decors verpakkingen.

De verpakkingen zijn uitstekend geschikt voor schudmachines, snel en gemakkelijk te (her)openen met behoud van de uitstekende sluitperformance (kleurenmengsysteem), stabiel bij het stapelen (biedt voordelen bij vervoer op lange afstand), en géén sprake van velvorming. Inwendig is de Can Decor beschermd met onze succesvolle epoxy phenol of goudlak coating.

De Can Decor blik verpakkingen zijn verkrijgbaar met deksel (spanring) in de inhoudsmaten 2,5, 3, 4, 5 en 6 liter. Met tulpdeksel is de Can Decor op dit moment verkrijgbaar met inhoudsmaat 11 of 16 liter. Andere inhoudsmaten zijn in ontwikkeling.

Can Decors
Can Decors als relatiegeschenk

Can Decors is bedrukt met uw persoonlijke boodschap, tevens een geschikte verpakking om te gebruiken als relatiegeschenk. Met de mogelijkheid van zilver- en goudkleur in uw decor, is deze verpakking extra aantrekkelijk.

Download brochure

Productbrochure Can Decors
Can Decors - hoogwaardige blikverpakkingen ≡ Hildering Innovations