Hildering Packaging

Industrial Packaging

Colorcan Printservice
Etiket op cilindrisch blik

Uw boodschap kunnen wij met verschillende technieken op onze blikverpakkingen verwoorden en verbeelden. Afhankelijk van kleurgebruik en oplages kunnen wij het blik direct bedrukken of voorzien van een etiket.

De meest gebruikte methode om blikverpakkingen te bedrukken is de offset techniek. De minimale drukorders zijn relatief hoog(vanaf ca. 10-15 pallets). Direct drukken op blik kan kwaliteitsvoordelen bieden boven het aanbrengen van etiketten.

Op verzoek van vele klanten, hebben we onze printservice uitgebreid met het aanbrengen van etiketten op blikverpakkingen. Deze service biedt de mogelijkheid om voor alle inhoudsmaten en in nóg kleinere aantallen (vanaf ca. 250 stuks) een gedecoreerde verpakking aan te kunnen bieden. De etiketten brengen wij kwalitatief zo hoogwaardig aan, dat het bijna niet te onderscheiden is van direct drukken op blik.

Colorcan Printservice
Etiket op conisch blik

De service van het aanbrengen van etiketten is erg flexibel, en de effecten en het materiaalgebruik zijn zeer uiteenlopend. Wij gaan zelfs zover dat, wanneer u één mock-up nodig heeft, wij dat ook kunnen realiseren.

Ook de combinatie van bedrukken van blik en het aanbrengen van etiketten kan een effectieve en mooie verpakkingsoplossing zijn. Denk bijvoorbeeld aan een algemene bedrukking met daarin een specifiek etiket dat het onderscheid maakt naar bijvoorbeeld glanslak of matlak. Met weinig middelen kunt u een volwassen productlijn presenteren.

Printservice ≡ Hildering Packaging